وي با اشاره به اينکه فاز مطالعاتي اين بازارچه اوايل برج چهارم به پايان رسيد، اظهار داشت: فاز يک معماري بازارچه نيز در حدود سه ماه با موشکافيهايي که توسط کارشناسان و طراحان در اين بخش انجام شد، به اتمام رسيد.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي استان گيلان ادامه داد: همچنين مرحله مطالعاتي بازارچه هنرهاي سنتي و صنايعدستي شهرستان صومعهسرا نيز به پايان رسيده است و اين بازارچه نيز فاز يک معماري خود را پشت سر ميگذارد.
قاسمي با بيان اينکه راه اندازي کميته دهکده و بازارچه هنرهاي سنتي و صنايع دستي همزمان با آغاز فاز اول معماري اين بازارچه کمک شايان توجهي به پيشرفت کار کرده است، گفت: استان گيلان از امتياز برخورداري از اين کميته قبل از دستورالعمل ارسالي از سوي معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور برخوردار بود.
وي تصريح کرد: از همان ابتداي آغاز طرح مطالعاتي نيز معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي استان گيلان اقدام به راه اندازي کميته راهبردي اين بازارچهها کرد که در تسريع اين روند تأثير بسزايي داشت.
معاون صنايع دستي و هنرهاي سنتي گيلان با تأکيد بر اينکه معاونت صنايع دستي استان براي در اختيار گرفتن زمين مورد نياز اين بازارچهها با شهرداري شهرستانها در ارتباط است، افزود: از ميان هفت شهرستاني که به دنبال پياده کردن اين طرح در آنها هستيم، چهار شهر براي معرفي زمينها اعلام آمادگي کردهاند.
ساسان قاسمي خاطرنشان کرد: مذاکرات باشهرداري سه شهر ديگر نيز به دليل در اختيار نداشتن امکانات و زمين مورد نياز همچنان ادامه دارد.
گفتني است راه اندازي بازارچههاي هنرهاي سنتي و صنايع دستي در شهرستانهاي آستارا، فومن، صومعهسرا، تالش، انزلي، رشت و لاهيجان از برنامههاي معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي استان گيلان در سال جاري است./111
انتهای پیام/